Till innehåll på sidan
Placera i fonder chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right
Anna, Helga og Michael Ancher på heden, Ca 1905. Av Michael Ancher, en av Skagenmålarna. Bilden tillhör Skagens Konstmuseer (beskuren).

Dessa värderingar präglar både vår vision och vår filosofi, och är grundläggande för att hjälpa oss nå bolagets målsättningar.

SKAGENs kärnvärden:

Muntra

Vi tror att arbetsglädje är viktigt för samarbetet och kommunikationen människor emellan. På så sätt har vi större förutsättningar att lyckas.

Inkluderande

Vi är inkluderande eftersom det lönar sig att dra åt samma håll.

Stolta

Vi sätter en ära i att göra ett bra jobb och skapa resultat som vi är stolta över.

Trovärdiga

Vi menar att tillit och trovärdighet är något man måste göra sig förtjänt av över tid.

Annorlunda

Vi har modet att göra saker på ett annat och bättre sätt än vad som är vanlig praxis, när det är till gagn för våra kunder och anställda.

Ta reda på mer om SKAGEN:

Vår historia

Historiska milstolpar

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning kommer bland annat att bero på marknadens utveckling, förvaltarens skicklighet, fondens risk samt förvaltningsavgifter. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Faktablad och informationsbroschyrer (prospekt) för alla SKAGENs fonder finns på varje respektive fonds sida.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar
Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy på vår hemsida.