Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Om du är missnöjd med den service du mottar eller har frågor kopplade till din investering i SKAGEN Fonder vill vi gärna veta det, så att vi kan bli bättre. Du kan kontakta kundservice på 0200-112260 eller kundservice@skagenfonder.se.

Om du vill göra ett formellt klagomål skall det riktas till Storebrand Asset Management AS, där du legalt har din kundrelation. Information och procedur for klagomål hittar du här: https://www.storebrand.no/infosider/kontakt-oss/privat/klage-eller-reklamasjon

Om du inte är nöjd med Storebrand Asset Managements svar på ditt klagomål kan du också ta saken vidare till norska Finansklagenemnda och EU-kommissionens klagomålsportal.

I formuläret till EU-kommissionen blir du ombedd att fylla i Storebrand Asset Managements e-postadress (näringsidkaren). Använd då contact@storebrand.no.

Du kan också ta saken vidare till Allmänna Reklamationsnämnden (Sverige) eller Försäkrings- och Finansrådgivningen (Finland) för uttalande.

Man kan också kontakta Konsumenternas Bank- och Finansbyrå som kan ge råd om rättigheter med mera.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up