Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Vilka fonder ska man investera i?

SKAGEN passar dig som väljer kvalitet framför kvantitet i ditt fondsparande. Spara med sunt förnuft!

  • Kvalitet och långsiktighet

    Med mer än 25 års erfarenhet av fondförvaltning erbjuder vi fonder med breda mandat som investerar hållbart i branscher över hela världen.

  • Aktiva fonder

    Vi är synnerligen aktiva och väljer de mest attraktiva bolagen med hänsyn till risk och avkastningspotential, utan att snegla på index.

  • Enkelt och transparent

    Det ska vara enkelt att placera i våra fonder och enkelt att sätta sig in i hur de fungerar. Vi tar betalt för hur väl vi lyckas med förvaltningen.

Spara regelbundet så sprider du riskerna över tid, marknader och branscher.

Sätt samman din fondportfölj med våra fonder:

Så arbetar SKAGEN med hållbarhet

Vi tar betalt för hur väl vi lyckas med förvaltningen

Bli kund med e-legitimation
SKAGEN Fondene 25år

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up