Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

2 min lästid

Årets julklapp: gåvobrev med fondandelar

  Slipp julstressen och köp ett gåvobrev med fondandelar. Det är gjort på ett par minuter - ring eller maila till oss under kontorstid, så postar vi gåvobrevet samma dag.

  Välj vilken fond du vill ge bort och hur stort belopp. Mottagaren får fondandelar registrerat på sitt SKAGEN-konto, och kan se värdet på sin present öka på sikt. Om mottagaren inte är kund hos oss sedan tidigare, behöver hon eller han legitimera sig och bli kund innan fondandelarna registreras.

  Idén till gåvobrev med fondandelar kom från en av SKAGENs kunder för flera år sedan, och sedan dess har det blivit ett mycket populärt sätt att ge presenter i samband med till exempel, jul, födelsagar, dop och konfirmation.

  – Många som köper gåvobrev tycker att barnen får för många kortlivade presenter på julen, saker som de tröttnar på snabbt eller som de kanske inte önskar sig. De tänker att det är förnuftigt att istället ge något som kan öka i värde med tiden och som kan bli starten på ett gott sparande, säger Bodil Hauge Økland, som är kundansvarig i SKAGEN.

  Läs mer om Gåvobrev

  Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

  Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

  Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

  keyboard_arrow_up