Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Nyårskonferensen 2021

Årets talare var bästsäljande författaren Michael Lewis (The Big Short, Moneyball, Liar's Poker), ”Den svarta svanens” fader Nassim Taleb, Citis globala chefekonom Dr Catherine L Mann med flera världsstjärnor inom ekonomi, globalisering, investeringar, riskanalys och hållbarhet.Nobelpristagare, innovatörer, akademiker, filosofer och entreprenörer. SKAGEN Fonders Nyårskonferens har sedan 2004 attraherat många kända – och ännu inte så kända – namn inom ekonomi och andra områden.

Nyårskonferensen äger vanligtvis rum under tre dagar i följd med talare och publik på plats i Oslo, Köpenhamn och Stockholm. 2021 introducerar vi för första gången ett livesänt digitalt event med föredragshållare och deltagare lokaliserade på olika håll runtom i världen. Följ oss och årets färgsprakande talare i direktsändning den 12 januari!

Årets tema är Investment risks and opportunities – what lies ahead?

Konferensen är kostnadsfri men kräver anmälan.

#skagenconference

Nyårskonferensen logotyp

Talare 2021

Årets talare var:

Nyårskonferensen
Eliot Higgins faktakollar makthavarna i samhällets tjänst
den 22 november 2022

Mannen bakom journalist- och grävnätverket Bellingcat är på en outtröttlig jakt på sanningen. Du kan höra honom tala på vår Nyårskonferens 2023.

NyårskonferensenKina
Kina under lupp: Kommer kinesiska aktier ryta ifrån under Tigerns år?
den 4 mars 2022

En höjdpunkt från senaste Nyårskonferensen var när Michael Pettis diskuterade den kinesiska ...

Nyårskonferensen
Ian Goldin - Mannen med fingret på pulsen
den 7 januari 2022

Från rådgivare åt Nelson Mandela till professor vid Oxforduniversitetet i England. Från ekonom på ...

Nyårskonferensen
Joseph Stiglitz - beslutsfattarnas favoritekonom
den 16 december 2021

Nobelpristagare, tidigare chefsekonom på Världsbanken, tidigare rådgivare till USA:s president och ...

Nyårskonferensen
Hillary Rodham Clinton – engagemang ut i fingerspetsarna
den 15 december 2021

Få, om någon, nu levande kvinna besitter den erfarenhet och inblick i sista decenniernas stora ...

NyårskonferensenTillväxtmarknader
Mark Mobius: pionjär i tillväxtmarknaderna
den 14 december 2020

Den legendariska investeraren Mark Mobius ser numera hållbarhet som den nästa utposten. I januari ...

Lång historia

Den första Nyårskonferensen ägde rum i Oslo i januari 2004. Förebilden var en konferens riktad till oljebranschen. I Sverige har vi hållt konferensen sedan 2006.

Startar debatt

Flera av Nyårskonferensens talare har satt igång en debatt. Däribland nobelpristagarna Paul Krugman och Robert Shiller som deltog 2014 resp. 2012.

Fem länder

Nyårskonferensen har ägt rum i flera europeiska huvudstäder: Oslo, Stockholm, Köpenhamn, London och Amsterdam.

Olika åsikter

Talarna har många gånger gett uttryck för radikalt olika åsikter under konferensen – både sinsemellan och i förhållande till SKAGENs förvaltare. Det tycker vi är bra.

Nyårskonferensen är en ledande skandinavisk finanskonferens i januari varje år, och som främst riktar sig till institutionella investerare. Vill du veta mer om Nyårskonferensen? Hör av dig till Kundservice på tel 0200-11 22 60, kundservice@skagenfonder.se.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up