Till innehåll på sidan
Placera i fonder chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Fredrik Bjelland startade som portföljförvaltare för SKAGEN Kon-Tiki i augusti 2017. Dessförinnan bodde han i Shanghai, där han arbetade för Norska oljefonden (NBIM) som ansvarig för delar av NBIM:s Shanghai-baserade investeringsteam samt den dagliga förvaltningen av bankens kinesiska aktieportföljer. Där ledde han ett team med kinesiska medarbetare med fokus på långsiktig, värdebaserad och aktiv stock picking.

Fredrik är uppvuxen i Stavanger och har under åren arbetat med marknader som inkluderar Europa, Ryssland och Sydamerika för Norska oljefonden. Innan han kom till Shanghai arbetade han i London, där han var aktieanalytiker för Morgan Stanley. Med sin solida aktieanalyskompetens och tydliga åsikter har han under åren etablerat sig som en stark profil i investeringsvärlden.


På SKAGENs Nyårskonferens kommer han att tala om investeringsmöjligheter i tillväxtmarknader och delta i en investerarpanel tillsammans med hedgefondförvaltaren Monica Hsiao i Hongkong.

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning kommer bland annat att bero på marknadens utveckling, förvaltarens skicklighet, fondens risk samt förvaltningsavgifter. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Faktablad och informationsbroschyrer (prospekt) för alla SKAGENs fonder finns på varje respektive fonds sida.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.