Till innehåll på sidan
Placera i fonder chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Torsten Slok tillträdde som chefekonom för Apollo i augusti 2020 och leder där bolagets makro- och marknadsanalys. Dessförinnan var Slok chefekonom på Deutsche Bank i 15 år, där hans team topprankades i den årliga Institutional Investor survey under tio år - däribland på första plats för år 2019. Innan Deutsche Bank arbetade han på Internationella valutafonden IMF i Washington och på OECD i Paris. 

Slok har doktorsexamen i Ekonomi och har studerat vid Universitetet i Köpenhamn och Princeton University. Han är gift med Julie Slok  som är kyrkohede i den danske sjömanskyrkan i New York. De är bosatta i Brooklyn Heights med sina tre barn.

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning kommer bland annat att bero på marknadens utveckling, förvaltarens skicklighet, fondens risk samt förvaltningsavgifter. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Faktablad och informationsbroschyrer (prospekt) för alla SKAGENs fonder finns på varje respektive fonds sida.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.