Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

1 min lästid

Investment Europe nominerar SKAGEN m2

den 6 november 2018

Analysfirman Investment Europe har nominerat SKAGEN m2 B EUR i kategorin Årets bästa fastighetsfond. SKAGEN m2 är en av sju fastighetsfonder som nomineras.

Vinnaren kommer att utses den 6 december vid Investment Europes "Fund Manager of the Year Awards 2018/19" i London. 

SKAGEN m2 är sedan tidigare rankad som världens bästa globala fastighetsfond över tre år av den oberoende analysfirman Citywire. Även analysföretaget Morningstar topprankar SKAGEN m2 och ger den fyra av fem stjärnor överlag, och fem av fem stjärnor på tre års sikt. Fondens förvaltare Michael Gobitschek är AA-ratad av Citywire och rankas som nummer ett i världen av 141 portföljförvaltare sett över tre år i kategorin Fastigheter – Globala aktier.

Se hela listan på Investment Europes webbplats

Mer om fastighetsfonden SKAGEN m2 här

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up