Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

1 min lästid

Koppar, fastigheter och self storage

Även om bolagsvärderingarna inte alltid befinner sig där de borde, något vi som konstant letar undervärderade bolag är tacksamma för, så är det ingen tvekan om att aktiviteten på världens råvaru- och aktiemarknader är mycket hög just nu.

Orsakerna till delar av denna marknadsdynamiken fördjupade våra värdeförvaltare Michael Gobitschek och Jonas Edholm i början av veckan som gäster hos DITV.

Se ett av inslagen med Gobitschek och SKAGEN m2 här.

Se intervjun med Jonas Edholm och SKAGEN Focus här.

Intervju hos Dagens Industri

Ett tips på ett spännande nordiskt fastighetsbolag inom self storage gavs också av Gobitschek hos Börsmorgon. Det inslaget kan ses här.

Self storage

 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up