Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

1 min lästid

Hur påverkar Ukraina-krisen SKAGENs fonder?

Krisen i Ukraina förändras och förvärras snabbt och vi i SKAGEN vet inte heller vad som kommer att hända härnäst. Marknaderna har fallit, både på grund av den ryska invasionen av Ukraina och de påföljande sanktionerna från världssamfundet. Det är inte ovanligt att marknaderna faller mycket i tider av kris, krig och oro, kanske så mycket som 15–20 procent, men det kan förstås ändå upplevas mycket dramatiskt.

– Vi vet från våra undersökningar att de som pratar med en rådgivare uppnår bättre avkastning än de som inte gör det. Därför uppmanar vi alla kunder som har några frågor kring sitt fondsparande att skicka in dessa frågor till oss, så kommer vi att svara gott vi kan, säger Pål Bergskaug, ansvarig för förmögenhetsförvaltning i SKAGEN Fonder.

 

Aktiemarknaden

Globala megatrender sätter fastigheter i centrum

Fastigheter som investering blir allt viktigare i den globala ekonomin. Läs artikeln nu arrow_right_alt

Mer om Aktiemarknaden

Fyra anledningar till att du kan vara lugn trots oron på börsen

Det finns framför allt en anledning till att du som sparar i fonder kan ta oron på börsen och ...

Fondexpertens tips i orostider

- Det är under perioder som denna du kan lägga grunden för en god långsiktig avkastning, säger Pål ...

Bör investerare vara oroliga för Ryssland?

Det råder stor osäkerhet kring situationen mellan Ryssland och Ukraina och förhoppningarna om en ...

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up