Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

1 min lästid

Hör förvaltarna om framtidsutsikterna på aktiemarknaden

I höst testar vi något nytt. Vi har samlat förvaltare, investeringsdirektören och chefen för SKAGENS rådgivare för att ge dig som kund förstahandsinformation och uppdateringar om fonderna och marknaderna framöver. Vi har samlat våra experter i en digital sändning – som du själv kan ta del av när du har tid och lust.

Se höstens digitala informationsmöte här.

Vad händer egentligen på aktiemarknaderna?

Portföljförvaltarna Knut Gezelius i SKAGEN Global och Fredrik Bjelland i SKAGEN Kon-Tiki ger dig en uppdatering om sina fonder och vad de tror kommer att påverka deras marknader framöver. Investeringsdirektör Alexandra Morris är självklart också med och ger en uppdatering om fonderna och utsikterna framöver.

Hur ska du spara nu?

Vi avslutar sändningen med goda sparråd från kapitalförvaltningsdirektör Pål Bergskaug. Är det dags för fonder igen, och hur gör man i så fall? Pål ger dig svaret.

Missa inte höstens digitala informationsmöte.

Aktiemarknaden

Globala megatrender sätter fastigheter i centrum

Fastigheter som investering blir allt viktigare i den globala ekonomin. Läs artikeln nu arrow_right_alt

Mer om Aktiemarknaden

Fyra anledningar till att du kan vara lugn trots oron på börsen

Det finns framför allt en anledning till att du som sparar i fonder kan ta oron på börsen och ...

Fondexpertens tips i orostider

- Det är under perioder som denna du kan lägga grunden för en god långsiktig avkastning, säger Pål ...

Bör investerare vara oroliga för Ryssland?

Det råder stor osäkerhet kring situationen mellan Ryssland och Ukraina och förhoppningarna om en ...

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up