Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Midhat Syed

Portföljförvaltare

Midhat tillhör Fund selection team och är ansvarig för de fem SKAGEN Select fond-i-fonderna (som marknadsförs i Norge) samt de 500 “Approved by SKAGEN”-fonderna på den externa fondplattformen i Norge.

Hon har ansvar för att välja ut de bästa fonderna i given kategori från hela världen.

 

Kontakt Midhat:

Telefon: +47 51 80 37 09

E-post: contact@skagenfunds.com

Om Midhat

Yrkeslivserfarenhet:

  • Anställd i SKAGEN i augusti 2010
  • Analytiker på Gulf International Bank i London, 2007-2010

Utbildning:

  • Auktoriserad finansanalytiker, CFA och CIPM
  • MSc i Ekonomi och Finans, Warwick Business School
  • BSc i Ekonomi, Ekonometri och Finans, Universitetet i York

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up