Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Kristian Falnes

Aktieägarvald styrelseledamot

Falnes har lång erfarenhet från finansbranschen, bland annat som finansanalytiker i SR-Fonds och portföljförvaltare på Laerdal Finans, innan han blev portföljförvaltare i SKAGEN 1997. Från 2007 till 2011 var han också investeringsdirektör i SKAGEN. Falnes slutade i SKAGEN 2014 och är nu privat investerare.

Han är nu ledamot i Fjord Lines styrelse, och har tidigare varit ledamot i Instabank ASA och DOF ASA:s styrelser. Falnes har en Master i Finans från Handelshögskolan i Oslo och är auktoriserad finansanalytiker vid Norges Handelshögskola.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up