Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Investera i tillväxtmarknaderna

SKAGEN Kon-Tiki är en av marknadens bredaste tillväxtmarknadsfonder och investerar i undervärderade kvalitetsbolag i tillväxtländer och övriga världen.

 • En av marknadens bredaste tillväxtmarknadsfonder
 • Väljer lågt värderade kvalitetsbolag i tillväxtmarknader och resten av världen.
 • Erfaret portföljteam och stark långsiktig avkastning sedan starten 2002.

Mer om SKAGEN Kon-Tiki

Tala med oss om hur du kan få ut det mesta av ditt sparande!

SKAGEN Kon-Tiki investerar över hela världen med tyngdpunkt på tillväxtmarknaderna.
 • Långsiktigt stabil tillväxt

  Tekniska framsteg, stigande utbildnings- och sjukvårdsnivåer och gynnsamma demografiska förhållanden fortsätter att leda utvecklingsekonomierna mot ökat välstånd och en bättre ekonomi.

 • Potential

  Utvecklingen på områden som bolagsstyrning, aktiemarknadslikviditet och handelskostnader fortsätter att gå i rätt riktning, vilket bådar gott för långsiktiga aktieinvesterare.

 • Attraktiv historisk avkastning

  Den årliga avkastningen under rullande 10-årsperioder har varit positiv ända sedan 1935. Till och med under det senaste decenniet, som innehöll finanskrisen, har tillväxtmarknadsinvesterare överlag gått med vinst.

 • Lovande värderingar

  De viktigaste tillväxtmarknaderna visar nu tecken på stabilisering. Kina tillför likviditet till ekonomin och i Brasilien har den politiska ovissheten minskat. I Indien har marknaden varit stark efter valet.

 • Goda marknadsutsikter

  Strukturell och cyklisk medvind plus lågt värderade tillväxtmarknadsaktier skapar intressanta möjligheter för långsiktiga investerare.

Tekniska framsteg, stigande utbildnings- och sjukvårdsnivåer och gynnsamma demografiska förhållanden fortsätter att leda utvecklingsekonomierna mot ökat välstånd och en bättre ekonomi Fredrik Bjelland, portföljförvaltare SKAGEN Kon-Tiki

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up