Till innehåll på sidan

Du kommer att arbeta tillsammans med andra studenter och ha daglig kontakt med kunder per telefon och e-post och även ta hand om en mängd olika administrativa ärenden. Vi ser gärna att du är studerande på universitet och är i början av din utbildning då vi önskar ett långvarigt samarbete.

Vi tror att du är

• universitetsstuderande i Stockholm och gärna i början av din utbildning (årskurs 1-3)
• intresserad av fonder och finansmarknaden
• datorvan och van vid tekniska frågor då du kommer att få frågor om vår internettjänst
och liknande ärenden
• kvalitetsmedveten, noggrann, prestigelös, social och serviceinriktad
• bra på att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska och engelska.

Tjänsten är en visstidsanställning. Har du frågor eller vill ansöka direkt, skriv till oss på kundservice@skagenfonder.se. Bifoga ditt CV och en kort beskrivning av dig själv i ansökan. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, och senast 1 mars.

Ansökningarna kommer att behandlas kontinuerligt i takt med att de kommer in och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Startdatum enligt överenskommelse.

Läs mer om SKAGEN Fonder här

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning kommer bland annat att bero på marknadens utveckling, förvaltarens skicklighet, fondens risk samt förvaltningsavgifter. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Faktablad och informationsbroschyrer (prospekt) för alla SKAGENs fonder finns på varje respektive fonds sida.