Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Ole Søeberg började arbeta i SKAGEN 2011 som portföljförvaltare av SKAGEN Vekst. I januari 2015 utsågs han även till investeringsdirektör. Han har bidragit till att utveckla rollen som investeringsdirektör, men brinner för att arbeta med investeringar och har därför beslutat att enbart koncentrera sig på portföljförvaltarrollen. Ändringen syftar också till att ytterligare stärka SKAGENs inriktning på att leverera bästa möjliga avkastning till våra kunder.

Leif Ola Rød har sedan tidigare erfarenhet som investeringsdirektör och kommer att stöttas av ett starkt och erfaret portföljförvaltarteam i sin dubbla roll. Han har varit vd för SKAGEN sedan januari 2015 och har 25 års erfarenhet av nordisk och internationell kapitalförvaltning.

– Under 2015 har aktiefondernas portföljer koncentrerats mer kring de bolag som förvaltarna är övertygade om. Som tillförordnad investeringsdirektör kommer Leif Ola att fortsätta det arbete som Ole påbörjat och skapa en gemensam, dynamisk investeringsmiljö som bidrar till att generera god avkastning, säger SKAGENs styrelseordförande Henrik Lisaeth.

SKAGEN har påbörjat sökandet efter en ordinarie investeringsdirektör.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up