Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

I slutet av januari 2016 meddelade vi våra kunder att vi höll på att utveckla en egen lösning för att registrera fondandelar och genomföra transaktioner. Syftet är att kunna erbjuda en mer flexibel teknisk lösning som ger oss möjligheten att utveckla våra tjänster för våra kunder.

Flytten till SKAGEN-konton gjordes under påskhelgen 2016. I samband med det har våra kunder fått nya kontonummer. Logga in och se ditt nya kontonummer. För dig som kund innebär detta inga skattemässiga konsekvenser, och du behöver inte göra någonting.

I samband med flytten har vi uppdaterat fondernas prospekt och SKAGENs affärsvillkor.

Frågor och svar om flytten

Har du frågor? Hör av dig så hjälper vi till.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up