Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

SKAGEN Vekst: Succé med värdeaktier

I över 30 år har SKAGEN Vekst gjort det de är bäst på: att välja bolag som kan ge andelsägarna meravkastning över tid. Så, hur jobbar förvaltarna Søren M. Christensen och Sondre S. Bakketun för att skapa långsiktig meravkastning för kunderna? Var på den globala aktiemarknaden ser de de största möjligheterna framöver?

Tisdag, 18 juni, kl. 13:00 får du träffa förvaltarna i ett livesänt webbinarium.

Anmäl dig här!
En bild på två män

Vill du hålla dig uppdaterad och få inbjudningar till våra webbinarier?

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up