Till innehåll på sidan

2018 var minst sagt skakigt för världens börser, och volatiliteten nådde nivåer som inte noterats sedan euroskuldkrisen i början av decenniet.

Under året firade SKAGEN 25 år i kundernas tjänst. Våra grundare startade och utvecklade ett lokalt fondbolag på den norska västkusten till att bli en ledande europeisk kapitalförvaltare. Under ett kvarts sekel har våra kunder sett såväl avkastning i världsklass som perioder med svagare utveckling. SKAGEN har upplevt både tillväxt och tillbakagång, goda och sämre tider. Nu står vi redo inför den fortsatta resan för att göra skillnad för våra kunder.

När SKAGEN nu går in i sitt 26:e investeringsår, fokuserar vi som alltid på att hitta de bästa undervärderade bolagen för att generera långsiktig avkastning till våra kunder. 

Läs SKAGENs Årsrapport för 2018 (på eng)

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning kommer bland annat att bero på marknadens utveckling, förvaltarens skicklighet, fondens risk samt förvaltningsavgifter. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Faktablad och informationsbroschyrer (prospekt) för alla SKAGENs fonder finns på varje respektive fonds sida.