Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Vad är ett autogiromedgivande?

Med Autogiro dras pengar från ditt konto på ditt uppdrag och sätts in på mottagarens konto. Det krävs ett autogiromedgivande för att du ska anslutas till Autogiro och både din bank och betalningsmottagare måste kontrollera att informationen om ditt konto är korrekt innan anslutningen sker.

Logga in med e-legitimation eller fyll i en blankett

Varför ska jag öppna autogiromedgivande i SKAGENs fonder?

Det vanligaste skälet att ansluta sig till Autogiro är för att upprätta ett månadssparande. Men du kan också använda Autogiro för att göra engångsinsättningar i fonderna. Om du har autogiromedgivande i SKAGENs fonder gör du enkelt dina fondköp under fliken Fondhandel när du är inloggad på Mina sidor. Engångsköp med Autogiro går lika snabbt som en bankgiroinsättning men vid första tillfället kan det ta upp till sju arbetsdagar för Autogirot att godkännas.

Vi rekommenderar därför att du upprättar Autogiro för samtliga fonder du tror att du kommer att vilja handla med i framtiden då ett upprättande av Autogiro inte medför några förpliktelser om framtida köp.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up