Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Beskrivning

Som en del av vårt marknads- och kommunikationsteam arbetar du primärt med produktion, distribution, kundevents, webutveckling (text, bilder) och andra operativa uppgifter med målet att bidra till ytterligare förstärkning av vårt varumärke på den svenska marknaden. I rollen ingår också löpande dialog med olika samarbetspartners inom kommunikation. I SKAGEN producerar vi det mesta av allt kommunikations- och marknadsföringsmaterial själva, vare sig det är artiklar, videor, podcasts eller annat material och vi har ett väldigt dedikerat fokus på vår kundkommunikation.

Som Marknadskoordinator i vår svenska verksamhet blir du en del av SKAGENs Brand Management-avdelning, och kommer primärt att jobba tillsammans med ansvarig för kommunikation och marknad på den svenska marknaden med att förstärka SKAGENs varumärke. I rollen ligger en förväntan att komma med idéer och förslag på förbättringar och spännande inslag i kommunikationsarbetet. Att hela tiden utveckla oss och lära oss nya saker är ett av kärnvärdena i SKAGEN.

Vi kan erbjuda ett spännande, utvecklande och utmanande arbete där du får komma tätt på både aktie- och fondmarknaden. Du kommer bli en del av ett kunskapsrikt och aktivt fondbolag med ett väldigt drivet kommunikations- och marknadsföringsteam som består av flera olika nationaliteter. Rollen kommer innebära mycket lärande, bland annat i form av översättningar av texter, arbete i vårt CMS-system (EPI), kundkommunikation (Apsis) samt sociala medier (LinkedIn och facebook), för att nämna några.

Kvalifikationer, omfattning, egenskaper

Rollen innebär krav på noggrannhet, intresse för skrivande och fingertoppskänsla för kundkommunikation. Du bör ha ett brinnande intresse för aktie- och fondmarknaden, samt olika former av digital kommunikation. Erfarenhet med genomförande av olika typer av events är meriterande, mycket goda kunskaper i engelska likaså. Vi ser gärna att du har minst två år kvar av dina studier.

Deltidsjobbet som Marknadskoordinator omfattar ca. 10–15 timmar i veckan under ordinarie arbetstid, och anpassas din studiesituation. I perioder kan det krävas mer tid.

Vem är SKAGEN Fonder?

We are SKAGEN (youtube)

SKAGEN Fonder är ett av Nordens största och mer kända fondbolag inom aktiv- och global fondförvaltning. Fondbolaget etablerades redan 1993 och har varit något av en pionjär inom global och långsiktig förvaltning av aktie- och räntefonder. Vi är sedan några år en del av Storebrand Asset Management och är idag ca 85 anställda med huvudkontor i Stavanger, Norge, och kontor i Stockholm och flera andra länder i Europa. I Sverige förvaltar vi ca 20 miljarder kronor åt svenska och finska kunder. Flera av våra förvaltare arbetar på vårt kontor på Vasagatan 10 i Stockholm, och vi delar adressen med andra bolag inom koncernens kapitalförvaltning som till exempel Storebrand Fonder och Storebrand Asset Management.

Placering

SKAGEN Fonder, Vasagatan 10 i Stockholm.

Arbete hemifrån/studieplats i emellanåt går också bra.

Tillträde

Snarast.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 15 juni 2022, men intervjuer och urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi behandlar dina personuppgifter enligt med gällande regelverk.

Sök här

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Andreas Buöen, mobil +47 94 032 599, eller epost andreas.buoen@skagenfondene.no

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up