Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

1 min lästid

Siri Lill Mannes

den 6 december 2023

Siri Lill Mannes var bland de första anställda på nystartade TV2 i Norge 1992. Senare blev hon TV-ankare för TV2 Nyheterna, ett jobb som hon fram till 2010 när hon startade eget bolag. Siri Lill Mannes har en magisterexamen i historia, har gått tolkskolan på ryska och har nominerats till norska Gullruten som bästa programledare. Hon har också skrivit två böcker.

Som nioåring bestämde hon sig för att bli journalist och karriären har tagit henne till krigs- och konfliktområden runt om i världen som utrikesreporter. Hon var också med när Nelson Mandela valdes till Sydafrikas president. Efter 18 år som reporter och nyhetsankare startade hon sitt eget bolag Speaklab. 
Siri Lill har bred erfarenhet av att leda konferenser, och är en mycket uppskattad konferencier för Nyårskonferensen. 
 
Anmäl dig till den digitala Nyårskonferensen här. 

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up