Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

2 min lästid

Keyu Jin

den 12 oktober 2023

Vid universitetet bedriver hon forskning inom internationell makroekonomi och den kinesiska ekonomin. Hennes arbete har publicerats i flera respekterade akademiska tidskrifter. Förutom sitt akademiska arbete har Keyu även författat boken "The New China Playbook: Beyond Socialism and Capitalism," som granskar den kinesiska ekonomin på djupet och undersöker hur Kina har blivit den framgångsrika ekonomin vi ser idag. Boken hyllades av tidigare Storbritanniens premiärminister Tony Blair, som kallade Keyu en "briljant tänkare." 
 
Keyu är född i Peking och har avlagt sin kandidatexamen, masterexamen och doktorsexamen vid Harvard University, som är en del av Ivy League. Redan år 2014 utsågs hon till en Young Global Leader av World Economic Forum. Jin har haft olika befattningar inom finansiella institutioner som Goldman Sachs, JP Morgan och Morgan Stanley. År 2022 var Keyu Jin en del av styrelsen för Credit Suisse. Hon har bland annat rådgivit Världsbanken och Internationella valutafonden. Keyu Jin skriver även artiklar i respekterade tidningar som Financial Times och South China Morning Post.

På Nyårskonferansen 2024 talar hon under temat China from within: Myths and realities in a new era.

Anmäl dig till Nyårskonferensen här!

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up