Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

1 min lästid

Kara Mangone

den 1 november 2021

Som chef för klimatstrategi på Goldman Sachs jobbar hon på tvärs över hela investeringsbanken så att de kan leverera på bolagets klimatinitiativ. Hon bidrar också aktivt i Goldman Sachs kamp mot klimatförändringarna, med allt från strategisk positionering och bolagsstyrning, affärspraxis och externt engagemang för klimatfrågorna.

Kara var tidigare COO för bankens Sustainable Finance Group, som arbetar för att leverera hållbara lösningar till bankens kunder globalt och bistå dem i arbetet med den gröna omställningen. Hon var tidigare även ansvarig inom Investor Relations, där hon jobbade aktivt med bankens investerare i bolagsstyrnings- och hållbarhetsfrågor.

Kara Mangone studerade finans vid Boston College och har en magisterexamen från Columbia Business School. Förra året utsågs hon till 2020 Millennium Leadership Fellow av Atlantic Council.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up