Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Bild på Sondre Solvoll Bakketun
Ny i teamet: Sondre Solvoll Bakketun blir en del av Søren Milo Christensen portföljteam i Nordisk-globala aktiefonden SKAGEN Vekst.

Sondre anslöt sig till SKAGENs portföljteam 2015 som en del i teamet bakom förvaltningen av SKAGENs olika räntefonder. Mellan 2017 och 2020 jobbade han även tätt med förvaltarna i SKAGENs aktiefonder som aktieanalytiker, där han bidrog till både "stock picking" och sektoranalys. De senaste två åren har Sondre varit portföljförvaltare i två av räntefonderna, SKAGEN Tellus och SKAGEN Avkastning.

– Sondre är en erfaren och högt uppskattad medlem av portföljteamet, och vi är mycket glada att han nu bidrar till ytterligare förstärkning av SKAGEN Vekst-teamet. Han har bred erfarenhet, både som aktieanalytiker och portföljförvaltare inom räntefonder, och kommer att arbeta nära Søren Milo Christensen, säger investeringsdirektören Alexandra Morris.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up