Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Bild på Sondre Solvoll Bakketun
Ny i teamet: Sondre Solvoll Bakketun blir en del av Søren Milo Christensen portföljteam i Nordisk-globala aktiefonden SKAGEN Vekst.

Sondre anslöt sig till SKAGENs portföljteam 2015 som en del i teamet bakom förvaltningen av SKAGENs olika räntefonder. Mellan 2017 och 2020 jobbade han även tätt med förvaltarna i SKAGENs aktiefonder som aktieanalytiker, där han bidrog till både "stock picking" och sektoranalys. De senaste två åren har Sondre varit portföljförvaltare i två av räntefonderna, SKAGEN Tellus och SKAGEN Avkastning.

– Sondre är en erfaren och högt uppskattad medlem av portföljteamet, och vi är mycket glada att han nu bidrar till ytterligare förstärkning av SKAGEN Vekst-teamet. Han har bred erfarenhet, både som aktieanalytiker och portföljförvaltare inom räntefonder, och kommer att arbeta nära Søren Milo Christensen, säger investeringsdirektören Alexandra Morris.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up