Till innehåll på sidan
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Nyheter chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Kundservice bemannas nu av våra kompetenta och erfarna norska rådgivare på huvudkontoret i Stavanger. Men en sak ändrar sig inte: Vi i SKAGEN är här för att hjälpa dig med ditt fondsparande! Du når Bodil och hennes kolleger på samma nummer och e-post som tidigare.

Våra duktiga kolleger på SKAGENs huvudkontor i Norge tar nu över Kundservice även för svenska kunder. Det innebär att när du kontaktar oss kommer du att mötas av en norsk röst. För dig som hellre vill prata engelska, går det förstås bra. Precis som tidigare kan du få hjälp med alla dina frågor om fondsparande, ditt fondinnehav, handelsplatsen Mina sidor, sparavtal, gåvobrev och mycket mer.

I samband med flytten anpassar vi öppettiderna till norska tider: vi håller öppet från kl 8.00 och stänger kl 16.00.

Telefonnummer och mailadress är desamma som tidigare: tel  0200-11 22 60, från utlandet +47 51 80 37 15, och e-post: kundservice@skagenfonder.se.

Läs mer om Bodil, Atoussa, Kristen och de andra rådgivarna som kommer att svara på dina frågor framöver: Kundservice i Norge.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning beror bland annat på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie-, valuta-, och räntemarknaderna. Även konjunkturen, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. På grund av fondernas sammansättning och fondbolagets förvaltningsmetoder, kan fonder med riskklass 6-7 både minska och öka kraftigt i värde. Fonderna är denominerade i NOK. Avkastningen kan öka eller minska på grund av valutakursförändringar. Innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up