Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Som kundtjänstmedarbetare hos oss får du chansen att få en inblick i fondbranschen och samtidigt ha tid för dina studier. Du har möjlighet att anpassa dina arbetstider och arbetar i ett team med andra studenter. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder per telefon och e-post och även ta hand om olika administrativa ärenden.

Vi ser gärna att du är studerande på universitet och i början av din utbildning då vi önskar ett långvarigt samarbete.

Vi tror att du är:

• universitetsstuderande i Stockholm och gärna i början av din utbildning (årskurs 1-3)
• intresserad av fonder och finansmarknaden
• datorvan och van vid tekniska frågor då du kommer att få frågor om vår internettjänst och liknande ärenden
• kvalitetsmedveten, noggrann, prestigelös, social och serviceinriktad
• bra på att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska och engelska.

Tjänsten är en visstidsanställning. Har du frågor, skriv till liob@skagenfonder.se.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till liob@skagenfonder.se. Ansök så snart som möjligt, och senast den 1 maj 2020. Ansökningarna kommer att behandlas kontinuerligt i takt med att de kommer in och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Startdatum enligt överenskommelse.

LÄS MER: Lär känna SKAGEN Fonder

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up