Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Efter oegentligheter och intensiv debatt , har 29 nya regler för premepensionsystemet klubbats av Riksdagen. Allt för att stärka konsumentskyddet för spararna. Högre krav ställs på de fondbolag som får finnas i PPM. Vad innebär de nya reglerna för sparare? Vad blev bra och vad kan förbättras?

Medverkande

Per Wennberg, vd Skagen Fonder

Per H Börjesson, ordförande Spiltan fonder

Annika Creutzer, ekonomijournalist och pensionsexpert

Mikael Nyman, chefredaktör Pensionsnyheterna

Jan Sterner, moderator, Ekonomijournalisterna AB

Tid och plats

Måndag 2 juli kl 10-11

Säcken 7 – Visbys enda återvändsgata, invid Botaniska trädgården

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up