Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

2017 var på många sätt en milstolpe för SKAGEN och dess kunder. Tre av fonderna jubilerade; SKAGEN Global firade 20 år, SKAGEN Kon-Tiki 15 år och SKAGEN m2 fem år med goda resultat.

Sällan har ett år sett så många svängningar på de globala aktiemarknaderna, och för första gången på flera år kunde tillväxtmarknaderna visa bättra resultat än de utvecklade marknaderna. SKAGENs fonder gav en god absolutavkastning, och samtliga räntefonder slog sina jämförelseindex.

LÄS ÅRSRAPPORTEN  FÖR 2017 (pdf, på eng)

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up