Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Peder Severin Krøyer och Marie Krøyer, Dobbeltportræt af Marie og P.S. Krøyer, 1890. Bilden är manipulerad och tillhör Skagens Konstmuseer.

Du kommer att arbeta tillsammans med andra studenter och ha daglig kontakt med kunder per telefon och e-post och även ta hand om en mängd olika administrativa ärenden. Vi ser gärna att du är studerande på universitet och är i början av din utbildning då vi önskar ett långvarigt samarbete.

Vi tror att du är

• universitetsstuderande i Stockholm och gärna i början av din utbildning (årskurs 1-3)
• intresserad av fonder och finansmarknaden
• datorvan och van vid tekniska frågor då du kommer att få frågor om vår internettjänst och liknande ärenden
• kvalitetsmedveten, noggrann, prestigelös, social och serviceinriktad
• bra på att uttrycka dig både i tal och skrift på svenska och engelska.

Tjänsten är en visstidsanställning. Har du frågor eller vill ansöka direkt, skriv till oss på kundservice@skagenfonder.se. Bifoga ditt CV och en kort beskrivning av dig själv i ansökan. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, och senast den 21 juni. Ansökningarna kommer att behandlas kontinuerligt i takt med att de kommer in och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Startdatum enligt överenskommelse, efter sommaren.

LÄS MER: Om SKAGEN Fonder

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up