Till innehåll på sidan
Skagenmålning som föreställer en kvinna med blå ögon och mörkt hår i närbild.
P.S.Krøyer, Dobbeltportræt af Marie og P.S.Krøyer, 1890. Bilden är manipulerad och tillhör Skagens Konstmuseer.

Distribution sales

Tjänsten är till stora delar fokuserad på att underhålla och bygga nya relationer med SKAGENs distributörer och samarbetspartners över hela landet. Detta kräver en stark egen drivkraft och förmåga att planera och genomföra sina uppgifter. Du behöver kunna identifiera möjligheter till nya affärer och agera på dessa. Med placering i Stockholm kommer du att vara en del i ett team om sju personer som täcker all försäljning i Sverige, och där tre personer arbetar helt eller delvis med våra samarbetspartners. Förutom självständighet och drivkraft krävs också att du fungerar väl tillsammans med dina kolleger i teamet, där ni med gemensamma krafter arbetar för att nå företagets mål.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har passande universitetsutbildning och är passionerat intresserad av försäljning i fond- och finansbranschen. Du har sannolikt några års branscherfarenhet. För oss är dock inställning och engagemang viktigare än formell erfarenhet. Runt hälften av tiden kommer du att vara på resande fot på kundaktiviteter utanför Stockholm.

Din profil

• Stark kommunikationsförmåga och utåtriktad personlighet, du tycker om att tala inför andra
• Integritet, ärlighet och ansvarstagande är ledord för rätt kandidat
• Bred ekonomisk kunskap – gärna med fokus på aktier och makroekonomi
• Synlig energi, ambitiös och proaktiv i både uppåt- och nedåtgående marknad
• Kan kombinera affärsdriv med förståelse för vikten av hög kvalitet och långsiktiga affärsrelationer
• Du är prestigelös men tävlingsinriktad och har höga ambitioner i att driva åtaganden

SKAGEN samarbetar i denna rekrytering med Boardtalk. Välkommen att visa intresse via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Mats Holmberg på 072-853 23 13 alt e-mail mats.holmberg@boardtalk.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

keyboard_arrow_up

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Framtida avkastning kommer bland annat att bero på marknadens utveckling, förvaltarens skicklighet, fondens risk samt förvaltningsavgifter. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar. Faktablad och informationsbroschyrer (prospekt) för alla SKAGENs fonder finns på varje respektive fonds sida.