Till innehåll på sidan
Fonder chevron_right
Investera chevron_right
Om oss chevron_right
Lär dig mer chevron_right
Kontakta oss chevron_right

Innehållet på den här sidan är marknadsföring

Dobbeltportræt af Marie og P.S. Krøyer, 1890. Av Peder Severin Krøyer, en av Skagenmålarna. Bilden tillhör Skagens Konstmuseer (beskuren).

Distribution sales

Tjänsten är till stora delar fokuserad på att underhålla och bygga nya relationer med SKAGENs distributörer och samarbetspartners över hela landet. Detta kräver en stark egen drivkraft och förmåga att planera och genomföra sina uppgifter. Du behöver kunna identifiera möjligheter till nya affärer och agera på dessa. Med placering i Stockholm kommer du att vara en del i ett team om sju personer som täcker all försäljning i Sverige, och där tre personer arbetar helt eller delvis med våra samarbetspartners. Förutom självständighet och drivkraft krävs också att du fungerar väl tillsammans med dina kolleger i teamet, där ni med gemensamma krafter arbetar för att nå företagets mål.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har passande universitetsutbildning och är passionerat intresserad av försäljning i fond- och finansbranschen. Du har sannolikt några års branscherfarenhet. För oss är dock inställning och engagemang viktigare än formell erfarenhet. Runt hälften av tiden kommer du att vara på resande fot på kundaktiviteter utanför Stockholm.


Din profil

• Stark kommunikationsförmåga och utåtriktad personlighet, du tycker om att tala inför andra
• Integritet, ärlighet och ansvarstagande är ledord för rätt kandidat
• Bred ekonomisk kunskap – gärna med fokus på aktier och makroekonomi
• Synlig energi, ambitiös och proaktiv i både uppåt- och nedåtgående marknad
• Kan kombinera affärsdriv med förståelse för vikten av hög kvalitet och långsiktiga affärsrelationer
• Du är prestigelös men tävlingsinriktad och har höga ambitioner i att driva åtaganden

Vi samarbetar i denna rekrytering med Boardtalk. Välkommen att visa intresse för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Mats Holmberg på 072-853 23 13 alt mats.holmberg@boardtalk.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning, som bland annat beror på marknadens utveckling, förvaltarnas skicklighet, fondernas riskprofil och förvaltningsarvoden. Avkastningen kan bli negativ till följd av kursnedgångar och valutakursförändringar. Det finns risker förknippade med investeringar i fonderna på grund av rörelser på aktie- och räntemarknaderna. Även konjunktur-, bransch- och bolagsspecifika förhållanden kan påverka avkastningen. Fonderna är denominerade i NOK och innan du investerar uppmanas du att läsa faktablad och fondprospekt. SKAGEN AS förvaltar fonderna enligt ett avtal med Storebrand Asset Management. En översikt över kostnader i fonderna finns på www.skagenfonder.se/kostnader.

Prenumerera och få senaste nytt, analyser och inbjudningar

Genom att registrera dig accepterar du att SKAGEN registrerar din e-postadress för detta ändamål. Du kan när som helst säga upp prenumerationen via länken i mailen du mottar. Läs mer om SKAGENs Personuppgiftspolicy här.

keyboard_arrow_up